Tűpárna és habverő

Zöldborsós zöldségkenyér – 25. Blogkóstoló

Ahogy már említettem, a Blogkóstoló keretében két receptet is választottam Mártitól az Egészséges ételek – Egészségesen elkészítve blogról, jöjjön most a sós, egy zöldségkenyér. Bab helyett, ahogy a szerző is ajánlja opcióként, zöldborsót használtam, a párolt hagymát pedig kihagytam, mivel nem tartozik a kedvenceim közé, illetve féladagot készítettem. Nagyon finom lett és a vidám sárga alapon zöld pöttyök igazán jókedvre derítik az embert, ebben a borongós őszi időben. 🙂

DSCF0021

DSCF0040
Hozzávalók:

  • 100 g zöldborsó
  • 2 evőkanál olaj
  • 100 g reszelt sajt
  • 2 tojás
  • 1 evőkanál barnarizsliszt
  • oregánó, bazsalikom

A tojásokat felvertem, hozzáadtam a reszelt sajtot, majd a többi összetevőt. Szilikonos formában 25 percet sütöttem . (21 g CH)

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!