Tűpárna és habverő

2016 kedvencei

Már csak két nap van hátra a sokak által szidott 2016-ból. Számomra is sok változást hozott ez az év, összességében jókat, vagy legalábbis olyanokat, amelyek előre visznek, még ha közben nem is annyira kellemesek. A változások szele a blogot is érintette, több lett a nem gasztro témájú bejegyzés, aztán sajnos minden típusú bejegyzés megfogyatkozott. Ennek oka egyrészt az időhiány, másrészt az új környezethez való alkalmazkodás, harmadrészt pedig talán kicsit ki is fogytam a receptöltetekből. Úgy éreztem, hogy már minden általam kedvelt ételnek elkészítettem az alternatív változatát, a hétköznapokban pedig csak ezeket ismétlem unásig. Ez nincs teljesen így, ha jutna időm egy kis kutatómunkára, régi receptfüzetek átbogarászására, akkor más lenne a helyzet. És más is lesz, mert annál nagyobb butaság nincs, mint lemondani arról, amivel szívesen foglalkozik az ember. Minden csak idő kérdése. A jó dolgokhoz pedig idő kell, mondják.

A kisebb aktivitásom ellenére is szépen gyarapodtak az érdeklődők. Jelen pillanatig 201648-szor látogattak a blogra, a Facebook oldal kedvelőinek száma pedig az ördögi 777-es. 🙂 Egy pillanatig úgy tűnt, egy gasztronómiával foglalkozó magazinba is bekerülök blogostól, de aztán ez nem jött össze. Talán nem is tartok még ott.

Néhány statisztikai adata: a látogatók több mint fele 18 és 34 év közötti, 54% férfi, amit nem tudok hová tenni a blog témáját tekintve. 🙂

Következzen 2016 10 legolvasottabb bejegyzése.

DSCF0010Egyszerű Túró Rudi kehely

 

DSCF0048Kakaós csiga cukkinis tésztából

 

DSCF0144

Lisztmentes mandulás csokitorta

 

DSCF0141

Feketeribizlis pavlova

DSCF0029Hamis sajttorta mindenmentesen

dscf0349Szilvalekváros zserbótorta “mindenmentesen”

 

DSCF0027Epres paleo pavlova

 

DSCF0283Epres paleo csokitorta

 

DSCF0039Vianne csokitortája

DSCF0138Sajtos kölesgombóc

 

Mindenkinek nagyon boldog új évet, sok jó élményt kívánok!

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!