Tűpárna és habverő

Hópehely ékszer gyöngyből

Következzen egy látványos ajándékötlet, amely elkészítéséhez, a látszattal ellentétben nem kell időmilliomosnak lenni. Egy egyszerű hópehelymintán alapszik az egész, amelyet rengeteg módon felhasználhatunk. A mintát innen tanultam. Az öt hópelyhes nyakékhez kiindulásként 12 szemes kört fűztem, ezt követően ugyanúgy jártam el, mint az alap mintánál, csak egy sorral nagyobbra fűztem. Alapként egy 40 cm-es vékony… Tovább »

Mikulásvirág kitűző és hajdísz

A filc mikulásvirág ötlete a Tidy Mom blogról származik, ami nagyon részletes be is mutatja az elkészítést. Én is e szerint jártam el. Megfordult a fejemben, hogy lépésről lépésre megörökítsem a folyamatot, de végül nem láttam értelmét, ha már más megtette előttem.... Tovább »

Nyári ékszerek türkizben

Júliusban végre belevethettem magam a süthető gyurma ékszerek készítésébe. Sajnos különböző keménységű gyurmáim voltak, így nem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel. Kedvenc színem lévén, természetesen a türkiz az uralkodó szín.  ... Tovább »

Ékszerek és fülhallgató tartó

Nagyon tetszenek a gallék-nyakékek, sok tervem van már, de nem találtam meg a megfelelő alapanyot hozzá, így egyelőre csak ez az őszi hangulatú készült el.   Nagymamámtól megtanultam a peyote technikás fülcsi elkészítését. Mivel nincs lyuk a fülemen, más megoldást kellett kitalálnom, hogy én is hordani tutjam. Ugyanezzel a techinikával kis korongokat fűztem, amivel elfedem… Tovább »

Őszi ékszerek

Múlt héten gyurmáztam, szombaton kiégettem, összeszereltem, tegnap fotóztam. Íme: Mostantól eladásra, rendelésre is készülneki ilyesmik:https://www.facebook.com/pages/T%C5%B1p%C3%A1rna-%C3%A9s-habver%C5%91/199063226939210... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!